Висша лига прогнози 4-ти кръг

Висша лига - прогнози за срещите от английската Висша лига за 4-ти кръг


Висшата лига на Англия вече е в своя разгар и след изминаването на три кръга от нея, се очертаха контурите на евентуалните фаворити за първото място от тазгодишното издание на аглийската Висша лига.

Както и миналия сезон, така и през този основен фаворит за титлата в английската Висша лига ще е тимът на Манчестър Юнайтед. Настоящите носители на трофея започнаха по блестящ начин представянето си във Висшата лига и след трите изминали кръга разполагат с пълен точков актив. Най-запомнящия се момент от представянето на „червените дяволи” от началото на сезона в английската Висша лига е разгрома, който нанесоха на лондонския Арсенал с 8:2. Определено този успех е показателен за нивото на момчетата на Сър Алекс, които като че ли са твърде далеч пред останалите си съперници в игрово отношение.

Самия Арсенал пък винаги е бил сред фаворитите в английската Висша лига, но през този сезон очевидно нещата не се развиват благоприятно за феновете на „топчиите”. Освен кошмарното поражение от Манчестър Юнайтед, футболистите на Арсен Венгер записаха и още една загуба от Ливърпул и допуснаха едно равенство, което ще рече, че до този момент те нямат победа в английската Висша лига. Посредственото им представяне във Висшата лига се корени най-вече в продажбата на основни футболисти, като Франсеск Фабрегас, Самир Насри, Емануел Ебуе и Гаел Клиши. Вместо обаче да привлече класни техни заместници, мениджъра на Арсенал за поредна година привлича в своя тим само недоказани младоци. Ето и всички мачове от английската Висша лига за поредния четвърти кръг:

Арсенал – Суонси/ прогноза 1
Болтън – Манчестър Юнайтед/ прогноза 2
Евертън – Астън Вила/ прогноза Х
Фулъм – Блекбърн/ прогноза Х
Манчестър Сити –Уигън/ прогноза 1
Норич – Уест Бромич/ прогноза Х
КПР – Нюкасъл/ прогноза 2
Сток Сити – Ливърпул/ прогноза 2
Съндърланд – Челси/ прогноза 2
Уулвърхемптън – Тотнъм/ прогноза Х
 
Висша лига